1   2   3   4   5   6   >>  Citate..

Stiinta planurilor de viitor consta in prevenirea greutatilor de infaptuire. (Vauvernagues)


Citate..

Stiinta, in sensul modern al cuvantului, consta in a face sa se deprinda ceea ce stim de ceea ce putem, si merge pana acolo ca subordoneaza inteligibilul verificabilului. (Paul Valery)


Citate..

Stiinta este realizarea ideii de adevar. Pentru ca ne aduce adevarul, are inteles, are valoare, are o ratiune de a exista. (Constantin Tsatsos)


Citate..

Nici o stiinta nu-si este suficienta siesi. Orice stiinta se implineste dincolo de ea insasi, se extinde dincolo de ceea ce crede ca este domeniul sau, in spatiul filozofiei. (Constantin Tsatsos)


Citate..

Roadele adevaratei stiinte si ale artei adevarate sint rezultatul unor sacrificii, si nicidecum ale unor anumite privilegii materiale. (Lev Tolstoi)


Citate..

Nu trebuie sa se uite ca orice stiinta este o depasire a impresiei prezente, fenomenale, o afirmare a unui raport functional general mai mult sau mai putin constant. (Dimitrie Todoran)


Citate..

A pretui stiinta inseamna a avea o atitudine culturala anticipativa si prospectiva fata de realitate. A ignora sau minimaliza stiinta inseamna a adopta o atitudine anticulturala programatica fata de cerintele vietii. (Alexandru Tanase)


Citate..

Scopull stiintei este de a sluji poporul, de a imbunatati viata oamenilor. (Siskin)


Citate..

Stiinta inseamna cunostinte organizate, iar inainte de a fi organizate cunostintele trebuie sa stapanim o parte dintre ele. (Herbert Spencer)


Citate..

Stiinta este o opera sociala de sistematizare a cunoscutului si de cercetare a necunoscutului. (Victor Sahleanu)


Citate..

Stiinta este o cale de intelegere intre oameni; ei ii datoram pasi insemnati spre infratirea intre popoare si spre consolidarea pacii. (Victor Sahleanu)


Citate..

Stiinta a devenit nu numai elementul principal al puterii economice si politice a unui stat, ci si al puterii sale militare. (Valter Roman)


Citate..

Nimeni nu-i mai presus de omul ce are in mintea lui luminile stiintei. (Sofocle)


Citate..

Stiinta nu se impune inteligentii omului, in mod pasiv, ca o copie dupa o realitate externa si straina omului, ci stiinta se elaboreaza de inteligenta omului dupa cerintele personalitatii acestuia. (C. Radulescu-Motru)


Citate..

Stiinta nu trebuie sa se margineasca numai sa adune fapte, ci sa ajunga la legi, la ipoteze explicative, la teorie. (Mihai Ralea)


Citate..

In opozitie cu misticismul care dezarmeaza pe om, stiinta comunica optimism, incredere in fortele proprii, deschide perspectiva luminoasa a ridicarii unei lumi noi, a punerii fortelor naturii in slujba omului. (Paul Popescu-Neveanu)


Citate..

Stiinta umanizeaza natura. Ea transforma lucrurile dupa nevoile noastre. (Alexandru Posescu)


Citate..

Stiinta este destinata sa asigure fericirea oamenilor, dandu-le stapanirea asupra naturii. (Alexandru Posescu)


Citate..

Stiinta moderna, prin performantele ei formidabile spectaculoase, ne fascineaza, ne smulge admiratia, ne da un tonic sentimental de maretie a omului, incredere in puterea neclintita, cu adevarat miraculoasa a inteligentei. (Dumitru Popescu)


Citate..

Stiinta este emanciparea umanitatii, iar insusirea ei - certificatul de neatarnare intelectuala a fiecaruia. (Dumitru Popescu)


Citate..

Cel care vrea sa judece bine intr-o chestiune, trebuie sa se intemeieze pe stiinta, nu pe parerea multimii. (Platon)


Citate..

O stiinta ia fiinta atunci cand se descopera un fenomen nou, sau mai corect cand apare un nou unghi de vedere care face ca un grup de fenomene sa nu-si mai explice suficient relatiile prin stiintele vechi. (Alexandru Piru)


Soferi..

-Care este asemanarea dintre o prostituata si un sofer de taxi? -Daca te urci, amandoi te taxeaza.


Asemanari..

-Care este asemanarea dintre o prostituata si un sofer de taxi? -Daca te urci, amandoi te taxeaza.


Deochiate..

-De ce castiga o prostituata mai mult decat un traficant de droguri? -Pentru ca prostituata isi spala marfa si poate s-o foloseasca din nou!


Deochiate..

-Fiica mea locuieste intr-un apartament cu etaj la Miami, ii spune Rasela prietenei ei. Ea merge sa manance de fiecare data in alt restaurant, are niste haine extraordinare si o gramada de prieteni. -Si fiica-mea tot prostituata e Rasela!


Deochiate..

Intra un barbat in casa de toleranta si ii cere madamei de la receptie: -As dori ceva special, ce puteti sa-mi oferiti? -Jean, striga femeia, spune-i Sandrei sa coboare. Va costa 200 de dolari. -Ceva mai ieftin nu aveti? -Jean, adu-o pe Evelyn. O sa va coste 150 dolari. -Uite, doamna, eu nu am


Deochiate..

Pentru a se asorta cu pestele, prostituatele de la mare isi spun fructe de mare anul acesta!


Deochiate..

Aflux de clienti la prostituatele de pe centura Capitalei, dupa ce Politia a demarat campania Centura salveaza vieti!


Deochiate..

Politistul catre doua prostituate -Meritati cateva bastoane... -Eu ma multumesc cu unul singur, dar sa fie pe baterii!
1   2   3   4   5   6   >>