<<   15   16   17   18   19   20   >>  Albanezi..

De ce in Albania cand te uiti la stiri prezentatorul zice: "Buna dimineata domnule presedinte"? - Pentru ca numai el are televizor.


Albanezi..

- Cum se numeste un albanez cu un sac de grau? - Angrosist!


Albanezi..

La Natiunile Unite: - Cu ce dotare logistica poate participa Albania la fortele de mentinere a pacii? - Va dam un tanc! - Nu se poate, doar unul? - Bine, vi le dam pe amindoua.


Albanezi..

Dupa un raid aviatic asupra Bosniei, albanezii sint intrebati: - De ce nu a participat flota voastra aviatica? - Era bolnav pilotul...


Albanezi..

Cum distrugi un tanc albanez? Il impusti p-ala care-l impinge!


Albanezi..

Ce reprezinta doi albanezi pe plaja cu cite doua bete in mina? Paza de coasta!


Albanezi..

De ce au pierdut albanezii razboiul? Era arcasul bolnav!


Albanezi..

Albanezii, dupa lungi ani de studii, documentari si cercetari, reusesc sa construiasca primul lor avion, dar care la primul lui zbor se prabuseste. Jale mare, doliu national si ziarele din intreaga lume apar cu urmatoarea stire pe prima pagina: "Primul avion construit de albanezi s-a prabusit. in vi


Albanezi..

Albanezii au reusit sa scoata pe piata primul lor computer. Tastatura este prevazuta cu doua butoane: daca apesi pe unul dintre ele nu se intimpla nimic, iar cel de-al doilea anuleaza comanda.


Citate..

Stiinta sau cunostinta lucrurilor fiindca nu e altceva decat o observatiune interna a lucrirlor, se poate castiga cu aceleasi mijloace, dupa cum se castiga observatiunea externa, intuitiunea si anume cu ochiul, cu obiectul si cu lumina. (Jan Amos Comenius)


Citate..

Acea stiinta care e formata numai din diferite citate si optiuni ale scriitorilor, e asemenea unui pom ce se inalta de obicei la sarbatorile taranesti, care desi e impodobit cu multe ramuri, flori si fructe, ba chiar cu coroane si ghirlande, totusi nu poate sa mai creasca si sa se conserve, deoarece


Citate..

O stiinta e, totdeauna, un raspuns sau o incercare de raspuns la o intrebare pe care si-o pune omul. (Edouard Claparede)


Citate..

Stiinta nu se sfieste sa afirme ca scopul sau este de a pricepe si explica realitatea, pentru ca apoi sa utilizeze aceste explicatii spre binele omului. (Nikolai Cernisevski)


Citate..

Orice stiinta, chiar si o farmacognosie oarecare, nu are drept scop folosul, sau confortul in viata, ci adevarul. (Cehov)


Citate..

Stiinta intelepciunii nu in scaunele trufase si inalte, ci in capetele plecate si invatate locuieste. (Dimitrie Cantemir)


Citate..

Stiinta poate fi tare numai daca are margini. A diviniza stiinta, inseamna a o perverti. (Lucian Blaga)


Citate..

Stiinta este inainte de toate un mijloc de trai. Ea nu trebuie cantarita dupa gramele de adevar absolut, ce le contine, ci dupa practicitatea ei. (Lucian Blaga)


Citate..

Stiinta este un proces in evolutie si nu o inmanunchiere de adevaruri definitiv statornicite. (Ion Biberi)


Citate..

Toata stiinta noastra se aseamana unui copac care ar sti ca maine va da roade noi si s-ar stradui sa extraga din adancimile pamantului ceea ce le-ar putea face mai hranitoare si mai gustoase. (Gaston Berger)


Citate..

Stiinta este sufletul omenirii, noi suntem pontifii ei. (Honore de Balzac)


Citate..

Orice stiinta, in metodele si in principiile ei, trebuie sa tina dreapta mijlocie intre stancile distinctiilor prea subtile si prea inmultite si prapastia universalelor sau a ideilor si a propozitiilor prea generale. (Francis Bacon)


Citate..

O stiinta a carei demnitate este aparata de evidenta si de produsele superioritatii sale este departe de a fi expusa acelorasi riscuri. (Francis Bacon)


Citate..

Stiinta e o cunostinta organizata si, pentru a putea fi organizata, cunostinta mai intai trebuie sa existe. (G.G.Antonescu)


Citate..

Stiinta e patrimoniul comun al omenirii, e ceva colectiv fata de noi si ni se impune tuturor, pentru ca ea reprezinta rezultatele acumulate ale tuturor cercetatorilor din trecut. (Petre Andrei)


Doctori..

Popescu isi pierde organul in accident de masina. La urgente medicul reuseste sa-i faca un transplant si-i recomanda sa vina la un consult peste doua saptamani. Vine Popescu si-i povesteste medicului ca totul este bine, ca e foarte multumit, insa il cam doare inima cand face dragoste cu sotia. Med


Deochiate..

Popescu isi pierde organul in accident de masina. La urgente medicul reuseste sa-i faca un transplant si-i recomanda sa vina la un consult peste doua saptamani. Vine Popescu si-i povesteste medicului ca totul este bine, ca e foarte multumit, insa il cam doare inima cand face dragoste cu sotia. Med


Deochiate..

Directorul avea multe subalterne, si era obisnuit sa le futa pe toate pe rind. Fiind un om ocupat, l-a insarcinat pe adjunct sa i le programeze. Merge adjunctul la Maria si ii spune: -Marie, la 11 te prezinti la dom director la futut. Maria raspunde: -off, azi nu, ma doare capul, ma simt rau..


Diverse..

-De ce seamana o pasarica cu vremea? -Daca e umeda, atunci e timpul sa intri.


Citate..

Stiinta viitoreului se defineste drept stiinta a constructiei lucide si a lumii de maine, in conformitate cu interesele omenirii, cu aspiratiile omenirii, cu ceea ce s-a petrecut ieri si ceea ce se petrece astazi. (Gheorghe Achitei)


Citate..

Stiinta nu e altceva decat activitatea insasi a spiritului si prin urmare principiile ei nu pot fi intelese decat fiind raportate la spirit. (Garabet Aslan)
<<   15   16   17   18   19   20   >>